Om Krembolle

Først: Ingen av oss har noen som helst utdannelse innenfor kokkefaget. Det lengste noen av oss har klart å strekke seg er en M i heimkunnskap på åttitallet, men vi liker å tro at vi er over gjennomsnittlig interessert i det som foregår på kjøkkenet. Vi sammenligner kniver, rare kjøkkenmaskiner, diskuterer teflonbelegg i lunsjen…..

Vi har konkludert med at det ofte kan være vanskelig å finne igjen en oppskrift man har fått eller forsøkt tidligere. Den slenger rundt på en papirlapp, i et dokument på en av PC’ene hjemme, på en e-post, nederst i kokeboksamlingen eller halveis glemt i hodet. Derfor samler vi nå våre oppskrifter her på krembolle, og håper at vi skal slippe den evige letingen etter riktig oppskrift igjen. Som mange matglade har også vi en samling kokebøker liggende, og vi velger å se på oppskrifter som løse veiledninger. Mat skal utvikle seg, og det gjør man ikke ved å slavisk følge en oppskrift.

Krembolle samler og deler våre oppskrifter, utstyr og krumspring. Kanskje kan det være at det er andre enn oss som finner noe spennende å lage her også, og det ser vi på som ren bonus. Har du innspill eller kommentarer så er vi klare til å forsøke dem på køkkenet.

Ønsker du å komme i kontakt med oss finner du informasjon om dette her.